• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2021

22:24

IGRA MAČKE I MIŠA! Srpski Virtus isprašio Budućnost /VIDEO/

Košarka

IGRA MAČKE I MIŠA! Srpski Virtus isprašio Budućnost /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši Virtusa su u trećem kolu Top 16 faze Evrokupa u Bolonji savladali Budućnost rezultatom 87:65 (26:14, 22:14, 20:19, 19:18)

Ekipa koju sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević je pitanje pobednika rešila već u prvom poluvremenu, pošto je posle prvih 20 minuta rezultat bio nedostižnih 48:28.

Najzaslužniji za pobedu Virtusa bio je Marko Belineli koji je postigao 21 poen. Miloš Teodosić je bio sjajan sa osam poena, deset asistencija i šest skokova, dok je Stefan Marković imao sedam asistencija, četiri uhvaćene i dve ukradene lopte.

Na drugoj strani se istakao Džastin Kobs sa 15 poena.

Virtus je i dalje neporažen u Evrokupu, pošto je u prvoj fazi imao 10-0, a sada ima sve tri pobede u Top 16 fazi. Sa druge strane, ekipa iz Podgorice sada ima skor 1-2 u grupi G.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija