• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.02.2021

19:28

OKUPILE SE KOŠARKAŠICE! Maljković i Čađo najavile pobedu protiv Litvanije

Košarka

OKUPILE SE KOŠARKAŠICE! Maljković i Čađo najavile pobedu protiv Litvanije

Podeli vest

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije okupila se danas u Beogradu i započela pripreme za meč protiv Litvanije u subotu u Istanbulu, poslednju kvalifikacionu utakmicu za plasman na Evropsko prvenstvo

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je danas, pred meč protiv Litvanije, da to što je njena ekipa već izborila plasman na Evropsko prvenstvo ne znači da ne želi pobedu u svakoj utakmici.

- To što smo se već plasirale na Evropsko prvenstvo ne znači da ne želimo da pobedimo svaku utakmicu. Protiv Litvanki u prvom duelu u novembru nije bilo sve sjajno i ne možemo da se pohvalimo da smo odigrale neki preterano dobar meč. Pokušaćemo da odigramo bolje od toga - rekla je Maljković, prenosi Košarkaški savez Srbije.

- Isto tako očekujem da mi mlade igračice pokažu da su zaslužile poziv i da mogu da budu deo ovog seniorskog tima - dodala je ona.

Foto: Starsportphoto

Marina Maljković

Srbija je u dosadašnjem toku kvalifikacija ostvarila dve pobede protiv Turske i jednu protiv Litvanije i već je osigurala plasman na šampionat Evrope.

- Uvek se radujemo okupljanju, zato što uvek ima mnogo pozitivne energije i veoma smo srećne što se posle nekog dužeg vremenskog perioda ponovo vidimo. Kao i svaki put, protiv Litvanije ćemo ići da pružimo što bolju partiju, da se spremimo i da pobedimo, jer bi bilo lepo da ovaj ciklus završimo pobedom - rekla je košarkašica Srbije Saša Čađo.

Foto: Starsportphoto©

Saša Čađo

Marina Maljković je okupila sledeće igračice: Ivon Anderson, Jelenu Bruks, Dajanu Butuliju, Anu Dabović, Nevenu Jovanović, Tinu Krajišnik, Saru Krnjić, Nikolinu Milić, Jovanu Nogić, Draganu Stanković, Teodoru Turudić, Aleksandru Crvendakić i Sašu Čađo.

Njima će se posle večerašnjeg treninga priključiti još nekoliko košarkašica iz mlađe grupe koje su prethodnog vikenda trenirale u Vizuri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija