• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2021

19:02

FMP SE UZDA U KVALITET PROTIV VOŠE! Đerić upozorava! U Kupu nema popravnog!

Košarka

FMP SE UZDA U KVALITET PROTIV VOŠE! Đerić upozorava! U Kupu nema popravnog!

Podeli vest

Trener košarkaša FMP-a Bojan Đerić rekao je da veoma poštuje ekipu Vojvodine, rivala u četvrfinalu Kupa Radivoja Koraća, ali da se njegov tim uzda u kvalitet

U četvrtak (17.00) FMP i Vojvodina će odmeriti snage u okviru Kupa Radivoja koraća, a trener tima iz Železnika, Bojan Đerić, veruje u prolaz, ali je oprezan.

- Kup je eliminaciono takmičenje gde faktički nema popravnog. Stoga, moramo da se fokusiramo da pokažemo maksimum već na prvoj utakmici, četvrtfinalnoj i na taj način se domognemo nastavka takmičenja. Svaka ekipa koja se nađe u najbolje četiri, ali i ostale, traži svoju šansu da se domogne trofeja i uđe u istoriju. Iz tog razloga veoma poštujemo svog protivnika u četvrtfinalu jer je u pitanju ekipa koja dominira u domaćem prvenstvu. Pobeda protiv Dinamika od 30 poena razlike u prošlom kolu to i govori, a mi se uzdamo u naš kvalitet i način igre- rekao je Đerić za klupski sajt.

Foto: Printscreen You Tube

Đerić veruje u prolaz FMP-a!



Utakimica između košarkaša FMP-a i Vojvodine igra se u četvrtaku Novom Sadu i to je drugi meč na celodnevnom programu posle duela Mege i Mladosti iz Zemuna.

- Sve što tražimo je da budemo bolji kao ekipa u svakoj sledećoj utakmici, a za šta će to biti dovoljno pokazaće vreme. Mi ćemo se potruditi da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže i uz maksimalni pristup, pokušamo da krojimo svoju sudbinu. Svima želim dobro zdravlje i da u kompletnim sastavima nastupe na Kup takmičenju u ovo teško i specifično vreme- istakao je Đerić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija