• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.02.2021

23:26

EH, TAJ SKOK I ZICER! Radonjić otvorio dušu posle poraza od Zenita

Košarka

EH, TAJ SKOK I ZICER! Radonjić otvorio dušu posle poraza od Zenita

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde su prekinuli pobednički niz posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća i trijumfa nad Borcem u ABA ligi, porazom od Zenita u dramatičnom meču 25. kola Evrolige

Po završetku utakmice, trener crveno-belih Dejan Radonjić nije mogao da se otme utisku da su njegovi puleni dopustili rivalu ofanzivni skok i trojku pola minuta pre kraja meča, kao i da je Džordan Lojd promašio zicer za pobedu.

Imamo probleme već duži period. Posle Kupa koji je osvojen, pa posle još manji broj igrača i pripreme za tim koji je sjajan. Jednostavno, imali smo želju da damo sve od sebe, igramo najbolje što možemo. Sigurno da je malo ko mislio da imamo šanse, ali momci su dali sve, na kraju jedan skok, jedan zicer nas je koštao pobede koja bi možda bila najveće iznenađenje u sezoni. Ali čestitam momcima na izgaranju i na poštenom odnosu, nadamo se da ćemo brzo imati još nekog na terenu da bismo mogli da radimo. Moramo izgurati narednih 15 dana - rekao je strateg tima sa Malog Kalemegdana.

Foto: Starsportphoto

Dejan Radonjić tokom meča sa Zenitom

Potom je odgovorio i na status igrača koji se vraćaju posle pauze zbog koronavirusa.

Posle pauze i bolesti koje su naši igrači imali će biti potrebno vreme da se vrate u proces. To je individualna stvar, jako je teško reći i biti precizan. Trudićemo se da svakog od njih stavimo u funkciju, ali potrebno je biti realan, nije za očekivati da njihova najbolji izdanja budu posle duge pauze. Nadam se da će nam se vratiti neka utakmica posle ovoga, ovu smo zaslužili da dobijemo - dodao je Radonjić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija