• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2021

12:44

ROČESTI NI SENKA NEKADAŠNJEG IGRAČA! Amerikancu nigde ne valja!

Košarka

ROČESTI NI SENKA NEKADAŠNJEG IGRAČA! Amerikancu nigde ne valja!

Podeli vest

Američki košarkaš Tejlor Ročesti se početkom sezone vratio u Crvenu zvezdu i važio za veliko evroligaško pojačanje, ali je razočarao! Na isteku dvomesečne saradnje napustio klub, ali se ni u novom nije dugo zadržao...

Tejlor Ročesti se nije pokazao u Crvenoj zvezdi, ubrzo je otišao u Izrael, ali se i u tamošnjoj Hapoel Haifi zadržao samo dva meseca!

Razlog napuštanja kluba je što njegova porodica nije mogla da mu se pridruži, pa je dobio dozvolu da raskine saradnju.

Nekada je žario i palio u Evroligi, a danas Amerikanac koji ima 35 godina nije uspeo u poslednja dva kluba da pokaže ni deo onoga što je nekada bio... 

Odigrao je osam utakmica za izraelsku Hapoel Haifu i u proseku provodio oko 17 minuta na parketu. Za to vreme je beležio 5,1 poena i 1,8 asistencija po nastupu.

Foto: Starsportphoto©

Nije se proslavio u Srbiji i Izraleu...

U karijeri je igrao u redovima  Getingena, Galatasaraja, berlinske Albe, Le Mana, Kahe Labora, Bjele, Montepaskija iz Sijene, Nižnjeg Novgoroda, Makabija iz Tel Aviva, Lokomotive Kubanj i Olimpijakosa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija