• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

27.02.2021

21:41

FMP OČEKIVANO POKLEKAO U LJUBLJANI! Cedevita opravdala ulogu favorita! /VIDEO/

Košarka

FMP OČEKIVANO POKLEKAO U LJUBLJANI! Cedevita opravdala ulogu favorita! /VIDEO/

Podeli vest

Košarkaši FMP-a poraženi su večeras od ekipe Cedevita Olimpije sa 86:94 (22:27, 29:31, 17:18, 18:18), u 19. kolu ABA lige

Nije uspeo FMP da napravi iznenađenje u Ljubljani, pa je Cedevita upisala još jedan trijumf i zadržala drugo mesto na tabeli...

Najbolji učinak u ekipi FMP-a imao je Nemanja Nenadić sa 22 poena i sedam skokova, Džajlen Hends je postigao 16 poena uz tri skoka, dok je Filip Čović dodao 10 poena.

U slovenačkoj ekipi najefikasniji je bio Rion Braun sa 17 poena i tri skoka, Džarod Džons je dodao 16 poena i sedam skokova, a Jaka Blažič je postigao 15 poena, uz četiri skoka i tri asistencije.

Cedevita Olimpija je sada na drugoj poziciji na tabeli ABA lige sa 14 pobeda i tri poraza, dok je FMP na 11. mestu sa pet pobeda i 11 poraza.

FMP će u utorak gostovati Krki u Novom Mestu, u odloženom meču 13. kola ABA lige, dok Cedevita Olimpija u redovnom kolu sledeće nedelje gostuje Borcu u Čačku.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija