• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2021

14:06

KALINIĆ DEMOLIRAO FAVORITE I STIGLA JE NAGRADA! Srbin MVP februara!

Košarka

KALINIĆ DEMOLIRAO FAVORITE I STIGLA JE NAGRADA! Srbin MVP februara!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Nikola Kalinić briljirao je u dresu Valensije prethodnog meseca i zasluženo poneo titulu MVP februara

Teške mečeve je imala Valensija u februaru i mogla je da ostane daleko od pozicija koje vode u plej-of.

Jedan od najzaslužnijih što nije bilo tako, bio je fasntastični Nikola Kalinić! Na tri teške i važne utakmice Srbin je bio najbolji!

Valensija je dobila CSKA, Real i Zenit! Pali su svi favoriti u duelima sa narandžastima! Zbog velikog doprinosa i sjajnih partija, Evroliga je proglasila Kalinića za najboljeg igrača feburara.

 

 

O je imao ključnu ulogu u pobedi nad CSKA 105:103 posle produžetka, a ubeležio je i 22 poena. Protiv Reala, Kalinić je imao 12 poena i četiri asistencije u pobedi 89:78. Valensija je završila mesec februar pobedom nad Zenitom i to rezultatom 91:62, a srpski igrač je imao 12 poena i deset asistencija!

Njegov prosek u februaru je bio 15,3 poena, 5,7 asistencija i 21,3 indeksna poena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija