• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2021

13:53

ŠTA DA SAM OSTAO BEZ NOGE? Selektor Srbije prošao kroz pakao, u bolnici proveo 11 meseci!

Košarka

ŠTA DA SAM OSTAO BEZ NOGE? Selektor Srbije prošao kroz pakao, u bolnici proveo 11 meseci!

Podeli vest

Selektor reprezentacije Srbije i trener Fenerbahčea Igor Kokoškov prošao je kroz vrlo težak period u životu

Kokoškov je bio talentovan košarkaš, bio je zvezda u usponu, a onda mu se dogodila saobraćajna nesreća koja ga je koštala igračke karijere.

 Kokoškov je o tome govorio u emisiji Džoa Arlaukasa, nekadašnjeg američkog košarkaša.

- Proveo sam skoro 11 meseci u bolnici u nekoliko različitih navrata. Imao sam nekoliko operacija. Bio sam u šoku, shvativši da nikad neću moći da igram igru koju najviše volim. Ali imao sam 18 godina, i dalje sam bio jako mlad. Trudio sam se da stvari shvatam na pozitivan način. Jedan deo mene je bio srećan, jer je sve moglo da bude još gore. Šta da sam ostao bez noge? Šta da nisam mogao da hodam? - priseća se Kokoškov.

Foto: Starsportphoto

 

Selektor Srbije se oporavio od te nesreće, ali nije više mogao da igra košarku. 

- Sreća može da ti da šansu koju ne zaslužuješ, ali vrlo brzo ti ćeš pokazati svoje pravo lice. Ako izdržiš u ovom poslu, onda ima nešto dobro u tebi - rekao je Kokoškov, nekadašnji trener Finiks Sansa, prvi samostalni evropski trener u NBA ligi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija