• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.04.2021

17:56

JOVANOVIĆ OPREZAN! Budućnost je protiv ZVEZDE pokazala u kakvoj je FORMI!

Košarka

JOVANOVIĆ OPREZAN! Budućnost je protiv ZVEZDE pokazala u kakvoj je FORMI!

Podeli vest

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović, rekao je da je jako teško igrati protiv Budućnosti i istakao da njegova ekipa u predstojećem meču mora da bude koncentrisana svih 40 minuta

Utakmica Budućnost - Mega igra se u nedelju od 12.00 u Sportskom centru Morača, a trener gostiju Vladimir Jovanović poziva na orpez!

-Radi se jako dobrom timu koji igra veoma dobro. Dejan Milojević radi odličan posao, u ABA ligi su u kontinuitetu vezali izuzetno dobre utakmice. Protiv Zvezde u Podgorici su pokazali da su dobroj formi, u Evrokupu su stigli do četvrtifinala gde su napravili brejk protiv Monaka i bili vrlo blizu prolaska u polufinale. Oni će sad svu svoju energiju i koncentraciju prebaciti na ABA ligu da ostvare što bolji rezultat, u užem krugu su kandidata za osvajanje lige i sigurno je da možemo da očekujemo jednog jako motivisanog protivnika - rekao je Jovanović za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 



Košarkaši Mege gostuju sutra ekipi Budućnosti u utakmici 24. kola ABA lige. Mega je peta na tabeli regionalnog takmičenja sa 14 pobeda i devet poraza, dok je crnogorski tim četvrti sa skorom 17/3.

- Tim im je sastavljen od odličnih domaćih igrača i iskusnih stranaca uz izbalansiranu spoljašnju i unutrašnju liniju... Imaju jako dugačku klupu koja im pruža raznolikost u napadu i koja drži intenzitet utakmice, jako je teško igrati protiv njih s obzirom da imaju veliki broj igrača koji mogu da rotiraju. Moramo da budemo koncentrisani 40 minuta, bilo kakav pad u fokusu i koncentraciji može puno da nas košta na kraju- zaključio je trener Mege.

Ove dve ekipe su se do sada sastale 17 puta u ABA ligi uz skor 12:5 za Budućnost. U poslednjem susretu ove dve ekipe, u okviru 11. kola ove sezone, Mega je slavila u Hali sportova "Ranko Žeravica" sa 78:72.

Foto: Starsportphoto

 



Centar Mege Filip Petrušev rekao je da će meč protiv Budućnosti biti pravi ispit za njegov tim.

- Sigurno je da će biti dodatno motivisani pošto smo ih u prvom delu sezone pobedili. Na nama je da odigramo jako i čvrsto i imaćemo dodatni motiv da pokažemo da možemo igramo protiv najboljih ekipa, obzirom da smo vezali tri poraza, što nije naša karakteristika ove sezone - kazao je Petrušev.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija