• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.04.2021

20:27

CRNOGORCI PALI U BEOGRADU! Drama pripala FMP-u!

Košarka

CRNOGORCI PALI U BEOGRADU! Drama pripala FMP-u!

Podeli vest

Košarkaši FMP-a pobedili su u Železniku Mornar iz Bara sa 94:92, u utakmici 24. kola ABA lige

Pobedu FMP-u doneo je Radoš Šešlija košem 20 sekundi pre kraja utakmice. Mornar je posle toga imao poslednji napad, ali je Ajzeja Vajthed promašio "trojku".

Foto: Beta

 


Najefikasniji u ekipi FMP-a bio je Filip Čović sa 26 poena, osam asistencija i šest skokova. Nemanja Nenadić postigao je 21 poen uz pet skokova i tri asistencije, a Stefan Lazarević 12 poena. Stefan Djordjević utakmicu je završio sa 10 poena i pet skokova, Marko Pecarski sa osam poena i šest skokova, a Radoš Šešlija sa dva poena.

Foto: Beta

 



U crnogorskoj ekipi najefikasniji je bio Ajzeja Vajthed sa 25 poena, Derek Nidam postigao je 16 poena uz pet asistencija, a Tejlor Smit 15 poena uz sedam skokova.

FMP je osmi na tabeli sa devet pobeda i 14 poraza, a Mornar je drugi sa 17 pobeda i šest poraza.

U sledećem kolu, naredne nedelje, FMP će igrati na gostujućem terenu protiv Mega sokerbeta, a Mornar će dočekati Cedevita Olimpiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija