• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.04.2021

17:29

SIMANIĆ PO DOLASKU U MEGU! Drago mi je što sam deo Mege!

Košarka

SIMANIĆ PO DOLASKU U MEGU! Drago mi je što sam deo Mege!

Podeli vest

Mladi krilni centar i reprezentativac Srbije Boriša Simanić novi je košarkaš Mege, saopšteno je na sajtu kluba

Kako se navodi, Simanić je potpisao ugovor sa klubom i pravo nastupa će steći u Superligi.

Posle potpisivanja ugovora sa Megom, Simanić je istakao da veruje da će ova saradnja doneti dobre stvari i klubu i njemu.

- Veoma mi je drago mi je sto sam dobio priliku da budem deo ovog mladog i talentovanog tima. Verujem da će ova saradnja doneti dobre stvari i klubu i meni. Momci su me dobro prihvatili, dosta njih poznajem i od ranije i daću sve od sebe da se što brže uklopim u sistem Mege - izjavio je Simanić.

Foto: Starsportphoto

Simanić je rođen 20. marta 1998. godine u Ljuboviji, visok je 211 centimetara i igra na poziciji krilnog centra.

U Crvenoj zvezdi je proveo sedam godina i tokom tog boravka je osvojio devet seniorskih trofeja (tri titule u ABA ligi, tri prvenstva i dva kupa Srbije, jedan ABA Superkup) kao i titulu šampiona juniorske Evrolige 2014. godine.

Nastupao je za sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije, a sa kadetima je 2013. godine osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu za igrače do 16 godina starosti. 
Debitovao je za A tim Srbije tokom kvalifikacija za Evrobasket 2022. godine.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija