• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2021

21:03

EVROLIGA! Nedović ubacio 17 poena, Žalgiris ipak pregazio PAO, CSKA srušio Asvel!

Košarka

EVROLIGA! Nedović ubacio 17 poena, Žalgiris ipak pregazio PAO, CSKA srušio Asvel!

Podeli vest

Košarkaši Žalgirisa ubedljivo su pobedili Panatinaikos 93:78 na oproštaju od Evrolige

Žalgiris je od starta krenuo silovito pa je bilo jasno da će Panatinaikos teško izbeći poraz uprkos odličnoj partiji Nemanje Nedovića.

Srpski košarkaš meč je završio sa 17 poena (4/5 za tri), tri asistencije i dva skoka. U njegovo timu dvocifren je bio još samo Ben Bentil sa 13 poena, za razliku od domaćina koji je imao više raspoloženih igrača.

Najviše su se istakli Lukas Lekavičijus sa 20 poena i Tomas Vokap sa 18 poena. 

Panatinaikos ima još dva kola do kraja i trenutno je na 15. mestu sa 11-21.

CSKA je u Moskvio overio drugu poziciju na tabeli pred plej-of, iako je Asvel pružio dobar otpor, serijom u finišu Armejci su slomili rivala i došli do 23. pobede - 88:70.

Gabrijel Lundberg je meč završio sa 23 poena, pola koša manje ubacio je Majkl Erik, dok je dvocifren sa 13 poena bio i Johanes Fojtman.

Kod Asvela 23 poena Geršona Jabuselea, 15 je dodao Noris Kol.

 

EVROLIGA

34. kolo

Četvrtak

CSKA – Asvel 88:70
Žalgiris – Panatinaikos 93:78
Fenerbahče – Real Madrid 19.45
Alba – Zvezda 20.00
Valensija – Baskonija 21.00

Petak

Zenit – Makabi 19.00
Olimpijakos – Himki 20.00
Milano – Efes 20.45
Barselona – Bajern 21.00

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija