• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2021

19:21

MAVRA I PRKAČIN ODIGRALI LUD MEČ! Zadar dobio, ali oni su ukrali šou! Najveći hrvatski talenat BRILJIRAO!

Košarka

MAVRA I PRKAČIN ODIGRALI LUD MEČ! Zadar dobio, ali oni su ukrali šou! Najveći hrvatski talenat BRILJIRAO!

Podeli vest

U sudaru dva tima iz donjeg dela tabele Zadra i Cibone, moglo se uživati u partijama Dominika Mavre i Roka Prkačina. Mavra je završio meč sa 33 poena, a Prkačin čak sa 38!. Ipak, Cibona je poražena - 97:92.

Bez ikakve sumnje partija karijere Roka Prkačina! Ipak on nije pomogao Ciboni da pobedi Zadar u čijim je redovima blistao Mavra sa 33 poena!

Meč ABA lige i veliki hrvatski derbi u Dalmaciji između Zadra i Cibone bilo je uživanje gledati najviše zbog njih dvojice!  

Zadrani su ostvarili  bitnu pobedu za finiš sezone bez mnogo briga! Bilo je 97:92, a ekipi srpskog trenera Vlade Jovanovića predstoji teška borba za opstanak u društvu najboljih!

Zadar je igrao bolje u većem delu utakmice, da bi Cibona u poslednjoj deonici čak uspela i da preokrene. I delovalo je da će ekipa Vlade Jovanovića i da dobije ovu utakmicu, ali Zadar je opet uspeo da vrati prednost i da slavi u veoma efikasnom duelu rezultatom 97:92 i to bez produžetka.

Na tabeli, Zadar sada ima skor 9-16, dok Cibona ima pobedu manje i dva preostala meča. Zagrepčani igraju sa Cedevitom Olimpijom i Borcem u preostala dva duela, dok Zadar još ima da odigra samo protiv Zvezde kod kuće!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija