• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2021

12:41

UDAJE SE NAJBOLJA KOŠARKAŠICA SVETA! Zaprosila koleginicu, pa podelila srećne vesti! Oduševljene su i Beogradom!

Košarka

UDAJE SE NAJBOLJA KOŠARKAŠICA SVETA! Zaprosila koleginicu, pa podelila srećne vesti! Oduševljene su i Beogradom!

Podeli vest

Jedan od najpoznatijih košarkaških parova na svetu odlučio je da stane na "ludi kamen". Brijana Stjuart je zaprosila devojku Martu Šargaj, a ova je rekla DA

Dve poznate košarkašice svoju vezu krunisaće brakom.

Brijana Stjuart važi za trenutno najbolju košarkašicu sveta! Ona je dvostruki MVP WNBA finala  i kolekciju trofeja koja je već velika! Brijana i Marta već godinama ne kriju da su u vezi, a sada su rešile da je krunišu brakom!

 

 

Na slikama po društvenim mrežama može se videti Brijana Stjuart kako kleči sa prstenom u rukama, a Marta Šargaj pristala je da se uda za nju. Amerikanka osim što ima dve MVP titule u WNBA finalima, dve titule u WNBA, ima i MVP priznanje na Svetskom prvenstvu, osvajanje Evrolige... 

 

 

 

 

Na većini takmičenja koja je igrala dobijala priznanja za najbolju igračicu, a bila je u konkurenciji i za najuspešniju ženu u sportu 2021. godine! Marta Šargaj je iz Španije, a takođe je igrala i evropsku i američku košarku. Marta je u karijeri osvojila Evroligu, a sa nacionalnim timom ima sedam medalja sa velikih takmičenja. Ističu se tri zlata na Evropskim prvenstvima, od kojih je poslednje osvojeno u Beogradu 2019. godine.

Špankinja je velika prijateljica srpske košarkašice Sonje Vasić, pa je najpoznatiji lezbejski par svetske košarke gostovao u Beogradu. Marta i Brijana su bile gošće Sonje i Miloša u glavnom gradu Srbije i nisu krile oduševljenje srpskom prestonicom!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija