• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2021

11:02

SVAKA ČAST! SRBIN POSTAO NAJPLAĆENIJI TRENER SVETA NE RAČUNAJUĆI NBA! Ide u Kinu za OGROMAN novac!

Košarka

SVAKA ČAST! SRBIN POSTAO NAJPLAĆENIJI TRENER SVETA NE RAČUNAJUĆI NBA! Ide u Kinu za OGROMAN novac!

Podeli vest

Srpski košarkaški trener Dragan Raca potpisao trogodišnji ugovor sa kinsekim timom iz NBL lige Vuhan Dangdaiem

Prema navodima agenta Dragana Race, srpski košarkaški stručnjak je postao najplaćeniji trener van NBA lige!

Najjači finansijksi ugovor u životu je obezbedio sebi Raca, koji je profesionalnu trenersku karijeru gradio je na Kipru, u Grčkoj, Libanu, Makedoniji i Kini.

On je obučavao je kiparski AEL i Apoel, kao i libanski Hekmeh. On je 2002. godine proglašen najboljim mladim trenerom u Evropi od strane FIBA, a 2005. za najboljeg trenera u klupskim takmičenjima FIBA.

Košarkaški tim Libana vodio je na azijskim prvenstvima 2007. i 2009. godine i osvojio je srebrnu medalju na prvenstvu 2007. godine. Na kineskom prvenstvu 2009. plasiran je na Svetski kup 2010. u Turskoj. Ima i srebrnu medalju na Interkontinentalnom kupu Vilijams Džounsa u Kini 2007. i 2008. godine. Sa kiparskom reprezentacijom, koju je vodio 2004-2005, osvojio je zlatnu medalju na B olimpijskim igrama evropskog prvenstva u Andori 2005. godine i to bez izgubljene utakmice!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija