• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2021

23:46

POSAO NIJE GOTOV! Jovanović poziva na OPREZ pred revanš sa Partizanom!

Košarka

POSAO NIJE GOTOV! Jovanović poziva na OPREZ pred revanš sa Partizanom!

Podeli vest

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović posle pobede nad Partizanom 94:86 u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije bio je zadovoljan izdanjem svog tima

Strateg Mege je konstatovao da je i u najavi utakmice napomenuo da će konačan ishod zavisti od toga da li će njegov tim moći fizički da parira Partizanu.

- Forsirali su igru sa dva visoka igrača. Čak i trenucima kada smo imali veliku prednosti pravili su nam dosta problema skokom u napadu, ali veći deo utakmice odirgali smo jako dobro. Čestitao bih ekipi Partizana na fer i korektnoj igri, ali i mojim igračima što su dali sve od sebe da završimo utaimicu na ovaj način. Znamo da posao nije gotov i naradna dva dana potrudićemo se da budemo spremni za revanš meč - rekao je Jovanović. 

Foto: Starsportphoto

Trener Partizana Aleksandar Matović istakao je da je ovo bila veoma specifična utakmica za njegov tim s obzirom na brojne promene u sastavu, kao i činjenicu da je zbog povreda nedostajalo nekoliko igrača

- Mogli smo da očekujemo nešto ovako, jer smo morali da prihvatimo neke koncepcijske rizike koji se ovog puta nisu isplatili, tako da je Mega pogodila šuteve koje smo mi praktično morali da trpimo. Za dva dana je nova utakmica, videćemo šta možemo da uradimo da se što bolje spremimo - zaključio je Matović.

Foto: Starsportphoto

Polufinale plej-ofa Superlige Srbije igra se na dve pobede, a revanš meč na programu je u četvrtak 3. juna u „Hali sportova“ sa početkom u 19 sati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija