• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2021

21:55

"MAJSTORICA" SE IGRA BEZ NAVIJAČA! Mega želi FINALE Košarkaške lige Srbije!

Košarka

"MAJSTORICA" SE IGRA BEZ NAVIJAČA! Mega želi FINALE Košarkaške lige Srbije!

Podeli vest

Trener košarkaša Mega Sokerbeta Vladimir Jovanović rekao je danas da njegova ekipa mora da igra dobro u odbrani i skoku u napadu protiv Partizana, kako bi se plasirala u svoje prvo finale domaćeg šampionata

- Intenzitet u odbrani i u skoku u napadu, posebno u drugoj utakmici je odneo prevagu na stranu Partizana. Naš osnovni zadatak je da odgovorimo njihovom kontaktu u odbrani i u napadu, da budemo pravovremeni i tačni što se tiče napada, da budemo koncentrisani i istrajni u odbrambenim zadacima i da tu odbranu privedemo kraju uspešnim skokom - rekao je Jovanović za klupski sajt.

Košarkaši Mege igraju u subotu od 20 časova u svojoj dvorani Mega Fektori protiv Partizana, odlučujuću treću utakmicu polufinala KLS lige. Rezultat u seriji je 1:1, a pobednik će se plasirati u finale. Kapiten Mege Milenko Tepić rekao je da je majstorica najrealniji scenario.

Foto: Starsportphoto

- Dosta se dobro poznajemo, igrali smo dva puta u prethodna tri dana tako da ne verujem da može da bude nekih prevelikih iznenađenja. S obzirom da su ekipe prilično izjednačene i da su obe utakmice bile izuzetno zanimljive, mislim da će ekipa koja se bude bolje oporavila i bolje kontrolisala pritisak biti u blagoj prednosti da prođe dalje - rekao je on.

- Verujem da smo svesni šta bi trebalo da ispravimo, kako da se ponašamo i igramo da bismo na kraju izašli kao pobednici, što nikada nije lako protiv Partizana. Očekujem dobru, tvrdu i fer utakmicu i neka bolji pobedi, a ja se nadam da ćemo to biti mi i da ćemo naše šanse iskoristiti - dodao je nekadašnji kapiten Partizana.

Utakmica će se igrati bez publike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija