• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.06.2021

16:02

OKUPILA SE REPREZENTACIJA SRBIJE! Stigli igrači iz Amerike i Kine, ali JOŠ nisu SVI TU!

Košarka

OKUPILA SE REPREZENTACIJA SRBIJE! Stigli igrači iz Amerike i Kine, ali JOŠ nisu SVI TU!

Podeli vest

Reprezentacija Srbije počela je u nedelju da se okuplja na pripremama za Svetsko prvenstvo

Selektor nacionalnog tima Srbije, Igor Kokoškov dočekao je srpske košarkaše u društvu članova stručnog štaba i vrha Košarkaškog saveza Srbije, na čelu sa Predragom Danilovićem.

Selektor je došao iz Istanbula, Nemanja Bjelica iz Majamija, Miroslav Raduljica iz Kine, Nemanja Nedović iz Atine, Ognjen Jaramaz i Stefan Jović priključili su se iz domaćeg prvenstva.

Foto: Tanjug/AP

 

Dosta naših igrača će se tek priključiti, jer sezona još traje i u NBA ligi, gde igraju Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović. Očekuje se dolazak Nikole Kalinića iz Španije koji je tek završio sezonu, kao i Miloša Teodosića iz Italijie! Još traje u Srbiji za košarkaše Crvene zvezde i Mege.

Foto: Starsportphoto

 

Tu je bio i tim-menadžer Nebojša Ilić, Partizanov trener i nov član selektorovog tima Aleksandar Aca Matovića, funkcioneri saveza Nenad Krstić...

 

Srbija će kvalifikacije za Olimpijske igre započeti u Grupi A protiv Dominikanske Republike i Filipina, dok će u Grupi B biti Italija, Portoriko i Senegal. Kvalifikacije se igraju od 29. juna do 4. jula u dvorani Aleksandar Nikolić.

Na prvom spisku Igora Kokoškova našlo se 25 imena - Miloš Teodosić, Stefan Jović,Vasilije Micić, Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Ognjen Jaramaz, Branko Lazić, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Ognjen Dobrić, Dragan Milosavljević, Nemanja Bjelica, Dejan Davidovac, Filip Petrušev, Dalibor Ilić, Nikola Milutinov, Boban Marjanović, Miroslav Raduljica, Alen Smailagić, Marko Gudurić, Nikola Jokić, Aleksej Pokuševski, Vanja Marinković, Nemanja Nedović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija