• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2021

08:52

DERBI REGIONA! Košarkašice Srbije protiv Crne Gore za četvrtfinale Evropskog prvenstva!

Starsportphoto

Košarka

DERBI REGIONA! Košarkašice Srbije protiv Crne Gore za četvrtfinale Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Reprezentativke Srbije u poslednjem meču grupne faze na Evropskom prvenstvu igraju sa košarkašicama Crne Gore (12.00)

Izabranice Marine Maljković su na korak od plasmana u četvrtfinale, a trijumfom nad komšinicama bi i definitivno obezbedile mesto među osam najboljih selekcija na turniru.

Srpkinje su u prvom meču savladale Italiju, a potom bile dominantne protiv Grčke. 

Saša Čađo je pred treći meč u Valensiji istakla da će motivacija i želja biti od presudnog značaja.

- Kao i na svaku utakmicu do sada, izaći ćemo sa velikom željom i motivacijom. Danas smo imale kratku priliku da se spremimo za sutrašnji meč. Mislim da smo spremne i idemo da se borimo kao i uvek. Ne volim mnogo da pričam o taktici, ali mislim da su uvek presudne motivacija i želja, a hvala Bogu nama toga nikada ne nedostaje, tako da sa velikom željom idemo u meč - rekla je Čađo.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija