• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2021

00:04

KOKOŠKOV SIJA OD SREĆE! Identitet, borbenost, energija koja se NIKADA NE DOVODI U PITANJE!

Starsportphoto

Košarka

KOKOŠKOV SIJA OD SREĆE! Identitet, borbenost, energija koja se NIKADA NE DOVODI U PITANJE!

Podeli vest

Košarkaši Srbije pobedili su Grčku 75:64 u poslednjem meču Akropolis kupa i sa tri pobede bili su najbolji

Selektor Srbije Igor Kokoškov zadovoljan je kako je njegova ekipa odradila posao protiv Grka i generalno na turniru. 

- Čestitke momcima, njima idu zasluge uvek. Identitet ove grupe, uvek smo tako igrali, dugi niz godina. Borbenost, pristup, fizikalnost, profesionalizam i energija koja se nikada nije dovodila u pitanje. Mi smo to uvek kontrolisali, visoku energiju i motiv nikad nije izostajao. Večeras smo imali dosta izgubljenih lopti, nismo odgovorili na njihovu fizikalnost, 12 izgubljenih u prvom poluvremenu. Raduju asistencije, igramo nesebično. Igramo jedan za drugog. Dobra energije. Pričala je o tome i Saša Đorđević kao selektor. Momci su pravi. Ponosan sam sa tog aspekta - rekao je Kokoškov posle utakmice.

Foto: KSS

 

Veoma je bilo naporno reprezentaciji da odigra tri meča u tako kratkom vremenskom periodu...

- Odigrali smo tri utakmice u četiri dana, imali jedan kontakt trening. Oporavili smo igrače i fizički i mentalno, bili su u ovome što radimo. Psihička priprema je bila impresivna, zaboravili su na dugu sezonu. Taktički su dosta usvojili, apsorbovali, izgledali smo kao tim na ovom nivou -konstatovao je Kokoškov.

Srbiji sledi prijateljski meč protiv Meksika, a potom i kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji će se igrati u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija