• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2021

23:44

KOKOŠKOV JOŠ UVEK NEMA KONAČAN SPISAK! Sačekaće do POSLEDNJEG dana!

Starsportphoto

Košarka

KOKOŠKOV JOŠ UVEK NEMA KONAČAN SPISAK! Sačekaće do POSLEDNJEG dana!

Podeli vest

Košarkaši Srbije pobedili su reprezentaciju Meksika u poslednjoj proveri pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre

Trener Igor Kokoškov istakao je da proces uigravanja tima još traje i da se konačan spisak još uvek ne zna. Sigurno je samo da neće nastupiti Vladimir Lučić i Marko Gudurić.

- Hajde da ostavimo pojedinačne slučajeve. U kontaktu smo sa svim igračima, pogotovo onima koji su ovde. Naš medicinski tim radi veliki posao i stalno su u razgovoru s igračima. Mi smo od početka otvoreni prema svima i u iščekivanju igrača. Svakog dana nam dolaze novi igrači. O pojedinačnim slučajevima neću da pričam, do poslednjeg trenutka držaću spisak otvorenim, sve ove momke koji su zajedno. Nikola Milutinov je ovde, neki momci nisu imali mnogo vremena za igru. Čekaćemo poslednji trenutak, svi igrači su u opticaju, videćemo na kraju ko će biti na spisku -rekao je Kokoškov posle trijumfa rezultatom 81:77.

Bilo je primetno da je kod igrača prisutan umor.

- U svakoj utakmici imamo nove igrače. Večeras je bilo dosta toplo u hali. Igrali smo protiv atipičnog protivnika, koji ima petoricu vrućih igrača koji mogu da pogode trojke s raznih pozicija. Izgledali smo malo umorno, ali znajte da niko ko nosi dres Srbije nije došao ovde da se šali, već da radi - rekao je Kokoškov i dodao:

- Treba nam bolja fizička reakcija. Nije lako igrati na svom terenu, pred domaćom publikom. Lakše nam je svakako bilo da igramo u Atini, nego ovde. Trebalo nam je malo vremena da se malo odledimo, da prođemo kroz utakmicu. Teodosić je prvi put igrao večeras, kao i još neki igrači. Nadam se boljoj igri na parketu za pet-šest dana.

Foto: Starsportphoto©

 

Na startu treće četvrtine posle 15 poena na startu, Meksiko je odgovorio serijom 12:0.

- Detalji su vrlo bitni. Ovaj tim nikad ne igra bez energije, uvek se bori. Večeras smo radili neke atipične stvari, imali više izgubljenih lopti, za koje znam da mogu bolje. To ne sme na ovom nivou da se dešava. Ima malo i do umora, verovatno i nervoze, ali sve je to normalno. Moraćemo da igramo pametno, iskusno. Imamo dosta iskusnih igrača u timu, rešavaćemo stvari u hodu. Imali smo problema sa skokom, iako su oni tim koji uglavnom igra spolja. Kalinić je igrao dosta minuta, iako nije trenirao neko vreme.

Srbija prvi meč na kvalifikacionom turniru igra protiv Dominikanske Republike 29. juna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija