• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2021

23:18 >> 23:22

SRBIJA POSRAMLJENA, ALI SELEKTOR KAŽE DA NEMA MESTA DRAMI! Kokoškov komentarisao kako Italijani SLAVE!?

Starsportphoto

Košarka

SRBIJA POSRAMLJENA, ALI SELEKTOR KAŽE DA NEMA MESTA DRAMI! Kokoškov komentarisao kako Italijani SLAVE!?

Podeli vest

Srbija je poražena i posramljena u Beogradu

Naši košarkaši poraženi su u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre od Italije i neće biti u prilici da brane srebro osvojeno u Rio De Žaneiru 2016. godine. 

Foto: Starsportphoto©

Selektor Orlova, Igor Kokoškov ističe da nema mesta za dramu. 

- Bolji tim je pobedio danas. Nema drame, mnogo je emocija bilo i ovo je veliki gubitak za nas. Nismo igrali dobro ceo turnir. Lično sam razočaran rezultatom. Nismo igrali dobro, ceo turnir smo pokušavali da shvatimo naš ritam, rotacije, igru... Nismo bili dovoljno spremni da se žrtvujemo više. Svi mi. Počinjem od sebe kao trener. Nismo se žrtvovali da bismo otišli u Tokio. Morate da date 100 odsto sebe za ovako nešto. Bili smo tu, ali zapravo nismo. Imena ne igraju utakmice, već tim. Nismo zaslužili da pobedimo. Ceo turnir smo, bez obzira na ime reprezentacije i imena u timu, nismo zaslužili da idemo u Tokio. Čestitam Italiji na pobedi, ali trebalo je da pokažu malo više klase tokom proslave pobede. Ali to je na njim - rekao je Kokoškov i nastavio o statusu Bobana Marjanovića. 

- Probali smo s Bobanom, nije uspelo. Nije dominirao, nije igrao drugo poluvreme uopšte. Jednostavno se nije uklapao - podvukao je selektor Srbije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 2 godine

Posramljen je ovaj vaš glupi novinar koji je pisao ovaj tekst !!! Selektor je skupio ono što je mogao najbolje u ovom trenutku !!! Pored 15 povređenih igrača nije moglo bolje !!! Sramota su ona tri smrada i gologovnara Jokić , Smajlagić i Pokuševski !!! O tome treba da pišete i stavite naslov " Tri smrada i gologovnara izdala Srbiju i svoje drugare " treba da pišete kako trebaju svi da ostanu i sabiju redove i plasiraju se na evropsko , svetsko i narednu olimpijadu . Svaka čast momci za željom da se plaairate na OI .

milan

pre 2 godine

svasta nesmetamu kako su igrali,.sto su pustali da italijani rade sta oce pogotovo trojke.a smetamu njihova proslava.em pobedili srbiju to samo po sebi daje protivnicima slavlje,jer to je za njih nesto.em otisli na olimpijadu.pa kako su trebali da slave,da se rukuju,pokriju.nerazumem ga.ovo je sad bas lupio.a kako bismo mi slavili da smo rosli.to nebi mu smetalo.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija