• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2021

18:50

ORLIĆI SAZNALI RIVALA U ČETVRTFINALU! Šansa da se OSVETIMO Argentincima! /VIDEO/

printscreen/KSS

Košarka

ORLIĆI SAZNALI RIVALA U ČETVRTFINALU! Šansa da se OSVETIMO Argentincima! /VIDEO/

Podeli vest

Omladinska reprezentacija Argentine savladala je Tursku sa 76:74 i tako izborila plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva gde će igrati protiv Srbije

Preživeli su naši Orlići dramu protiv Japana, ali ni Argentinci nisu mnogo bolje prošli protiv Turske pošto su u "foto finišu" uspeli da upišu veliki trijumfi zakažu četvrtfinale sa Srbijom - 76:74.

Bili su Argentinci mnogo bolji rival u prvom poluvremenu, Forbeljovu četu je predvodio Gonzala Korbalan sa 25 poena, te se na odmor otišlo sa +9 za Južnoamerikance. 

Uspeli su Turci da se trgnu u nastavku, pa čak i da preokrene pošto su imali koš prednosti na startu poslednje četvrtine, ali je Korbalan nastavio da rešeta i na kraju odveo svoj tim u narednu fazu gde će igrati protiv Srbije. 

U timu Turske najbolji je bio Haltali sa 19 poena i deset skokova, dok je Gorener dodao 18 koševa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija