• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2021

10:57

EVO KAKO JE PEŠIĆ NEDAVNO NASMEJAO NACIJU! Urnebesni snimak legendarnog Karija oduševio Srbe! DA TI ZUBI TRNU! /VIDEO/

Košarka

EVO KAKO JE PEŠIĆ NEDAVNO NASMEJAO NACIJU! Urnebesni snimak legendarnog Karija oduševio Srbe! DA TI ZUBI TRNU! /VIDEO/

Podeli vest

Kako trenutno stoje stvari, selektor košarkaša Srbije Igor Kokoškov neće još dugo biti na toj poziciji, a kao najrealnija opcija za njegovog naslednika nametnuo se Svetislav Pešić

Legendarni košarkaški trener Svetislav Pešić Pešić (71) je, uz Željka Obradovića i Dudu Ivkovića najtrofejniji i najbolji trener svoje generacije!

Navijači u Srbiji ga obožavaju, a kako i ne bi kada je mnogo radosti doneo naciji! On je rodom iz Pirota, a poznato je da odatle dolazi najbolje pečenje! Početkom godine je Pešić  u razgovoru za "TV Arena sport" pričao o jagnjećem pečenju, kako se priprema, jede i uz koje priloge.

- Jagnje mora da bude iz Pirota. Dobro pečeno i posoljeno da ti zubi trnu. Jede se prstima, mora da bude iseckano na kvadratne parčiće. I, zaboravio sam, luk mora da bude bašun i da su pripremljeni ladni špriceri od rozea i sode - rekao je Pešić.

Podsetimo, pod vođstvom legendarnog Karija smo osvajali poslednje zlatne medalje: dominantno na Evrobasketu 2001. u Turskoj, potom i svetski prvaci u Indijanapolisu kada smo eliminisali i SAD.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija