• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2021

20:52

IZMENE U DRIM TIMU U POSLEDNJI ČAS! NEOČEKIVANO OSLABLJENI! Bez DVOJICE na Olimpijske igre, EVO KO IH MENJA!

Tanjug/AP

Košarka

IZMENE U DRIM TIMU U POSLEDNJI ČAS! NEOČEKIVANO OSLABLJENI! Bez DVOJICE na Olimpijske igre, EVO KO IH MENJA!

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države su favoriti, ili bar jedni od, na predstojećim Olimpijskim igrama, ali neće imati mnoge igrače na raspolaganju

Pojedini igrači su otkazali učešće za SAD, poput Karija i Džejmsa, a neki su u poslednji čas otpali sa spiska!

Selektor Greg Popovič bio je primoran da zameni Kevina Lava i zaraženog Bredlija Bila, pa je mnoge iznenadio zamenama koje je pozvao za Tokio. Umesto njih dvojice na konačnom spisku su iskusni centar Džaval Megi iz Denvera i talentovani univerzalac Keldon Džonson iz San Antonija.

 

Sjedinjene Američke Države su favoriti na predstojećim Olimpijskim igrama, ali ne može da se kaže da će imati drim-tim kakav ih je krasio recimo 1992. godine!

 

Greg Popovič veoma dobro poznaje Džonsona, jer ga trenira u Spursima, a na konačnom spisku SAD za Olimpijske igre na kojima neće biti Srbije (koja je takođe važila za jednog od favorita) su:

Bem Adebajo, Devin Buker, Kevin Durent, Džerami Grant, Drejmond Grin, Džru Holidej, Zak Lavin, Damijen Lilard, Kris Midlton, Džejson Tejtum, Keldon Džonson i Džaval Megi.

Olimpijske igre igraju se od 25. jula do 7. avgusta, a SAD je u grupi sa Iranom, Francuskom i Češkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija