• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2021

11:55

RAĐA I DIVAC U KAFANI! Grmelo "Pukni zoro", "Moji su drugovi"...

Košarka

RAĐA I DIVAC U KAFANI! Grmelo "Pukni zoro", "Moji su drugovi"...

Podeli vest

Legendarni košarkaši Vlade Divac i Dino Rađa završili su u utorak zajedno na tamburašima u kafani

Video snimci košarkaških legendi osvanuli su na društvenim mrežama, a uz njih je bio i Zlatko Bolić, funkcioner Košarkaškog saveza Srbije.

Dominirali su hitovi "Cesarica", "Miljacka", "Moji su drugovi", Pukni zoro"...

 

 

U utorak je sahranjen legendarni trener Dušan Ivković. Pored Divca i Rađe, kovčeg pokojnog Dude na sahrani su nosili Željko Obradović, Žarko Paspalj, Predrag Danilović i Jure Zdovc.

Poznati glumac Goran Sultanović sa mnogo emocija govorio je o svom prijatelju. 

-  Uspeo je da bude zvezda na nebu Srbije, Evrope i svetske košarke. Ne pristajem, mada znam da nisam u pravu da je ovo rastanak, ovo shvatam kao jedan od onih trenutaka kada on zapakuje svoje golubove, zapali u neki od evropskih gradova da tamo širi svoju filzofiju o košarci. A onda, kad opet pobedi, bane na Crveni krst, sednemo u neku od kafana i nastavimo nikad dopričane priče o Radničkom koji je imao velikog uticaja na naše vaspitanje, o ljudima sa Crvenog krsta... Nadam se da će se opet pojaviti i da ćemo nastaviti tamo gde smo stali... Hvala ti što si me priihvatio kao druga -  rekao je Sultanović.

U blizini Ivkovićevog groba je i mesto večnog počinka Željka Ražnatovića Arkana. Samo jedan grob deli košarkašku legednu od osnivača i glavnokomandujućeg “Srpske dobrovoljačke garde”.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija