• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.10.2021

22:44

Panatinaikos bolji od Fenera, NEDOVIĆ BLISTAO! Barsa dobila Bajern, a Zenit Žalgiris!

Košarka

Panatinaikos bolji od Fenera, NEDOVIĆ BLISTAO! Barsa dobila Bajern, a Zenit Žalgiris!

Podeli vest

Košarkaši Panatinaikosa pobedili su večeras na svom terenu ekipu Fenerbahčea sa 91:87 (20:21, 25:25, 19:21, 27:20), u meču drugog kola Evrolige

Panatinaikos je do pobede došao nakon serije 9:0, a nakon što su gosti napravili dva nesportska prekršaja u samoj završnici meča.Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je srpski igrač Nemanja Nedović sa 20 poena i tri asistencije, Janis Papapetru je dodao 14 poena uz pet skokova i četiri asistencije, dok je poen manje upisao Deril Mejkon.

Foto: Starsportphoto

 

U ekipi Fenerbahčea, koju vodi srpski trener Aleksandar Djordjević, najbolji učinak imao je Jan Veseli sa 18 poena, 10 skokova i pet asistencija, Nando De Kolo je postigao 16 poena, a 14 je upisao Devin Buker uz sedam skokova. Obe ekipe sada imaju po jednu pobedu i jedan poraz, a u sledećem kolu Panatinaikos gostuje Baskoniji, dok Fenerbahče u Berlinu igra protiv Albe.

Košarkaši Zenita pobedili su  u Kaunasu ekipu Žalgirisa sa 70:64 (21:16, 19:18, 15:17, 15:13), u utakmici drugog kola Evrolige. Tim iz Sankt Peterburga upisao je i drugu pobedu na početku nove sezone, dok je Žalgiris doživeo drugi poraz.

Foto: printscreen/Starsportphoto

 

Zenit su do pobede vodili Džordan Lojd sa 19 i Bili Beron sa 11 poena, dok je u poraženom timu najbolji bio Janis Strelnijeks sa 14 poena. Košarkaši Zenita će u narednom kolu igrati u Moskvi protiv CSKA, dok će Žalgiris u goste Crvenoj Zvezdi.

Barselona je savladala Bajern sa 80:72 (16:15, 28:18, 19:14, 17:25)!

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde savladali su Makabi u Tel Avivu u meču 2. kola Evrolige 75:63 (10:20,17:15,10:19,26:21).

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija