• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2021

13:07

IMALI SMO DVA ZICERA DA OKRENEMO PARTIZAN! Trener CIBONE žali za GREŠKAMA protiv crno-belih!

Košarka

IMALI SMO DVA ZICERA DA OKRENEMO PARTIZAN! Trener CIBONE žali za GREŠKAMA protiv crno-belih!

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su Cibonu i ostali jedini neporaženi tim u ABA ligi nakon četiri kola

Velika borba dođena je u "Draženovom domu" u Zagrebu, ali je Partizan posle 40 minuta vrhunske košarke zasluženo slavio protiv Cibone u četvrtom kolu ABA lige. 

Partizan je bio bolji u većem delu meča, ali su padovi u igri čete Željka Obradovića omogućili Ciboni da se vrati u meč. U finišu treće deonice imao je hrvatski tim dva zicera za preokret, ali je rezultat ostao 50:51 za crno-bele. 

Usledile su dve trojke Dalasa Mura i meč je pratkično bio rešen. Slično mišljenje ima i trener Cibone Vladimir Jovanović. 

Foto: starsport

- Čestitam Partizanu na pobedi, naša ekipa je energetski odigrala odlično i tu smo parirali rivalu, što govori i aplauz publike na kraju utakmice. Da bi se uzeli veliki skalpovi, ne smemo da igramo loše šuterske utakmice kao ovu gde smo za tri poena šutirali samo 17 odsto. To su bili neki otvoreni šutevi i ziceri kao ona dva pri vođstvu Partizana 51:50 gde je mogao da se okrene tok utakmice, ali nismo uspeli - rekao je Jovanović. 

Bez obzira na poraz Cibona na startu sezone deluje kao najprijatnije iznenađenje, ali Jovanović ističe da su oscilacije realnost kada radite sa mladim igračima. 

- Mi smo mlada ekipa i biće ovakvih oscilacija, ali moramo da dignemo glavu, gledamo napred i da radimo dalje. Želim posebno da pohvalim publiku, bili su fantastični i nadam se da će i ubuduće dolaziti u ovakvom broju - podvukao je srpski strateg. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija