• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2021

00:06

Nož u leđa! Amerikanac promenio ploču, nipodaštava Jokića!

NBA

Nož u leđa! Amerikanac promenio ploču, nipodaštava Jokića!

Podeli vest

Američki novinar Kris Brusar smatra da Nikola Jokić, as Denvera, nije najbolji centar na svetu

Nikola Jokić je aktuelni MVP lige, a pred početka novog šampionata, Brusar kaže da je od Srbina bolji  DŽoel Embid, centar Filadelfije.

- Znate da sam mnogo pita branio moj stav ovde u vezi Jokića. Prošle godine je bio MVP, to je činjenica. Ali, nije bolji košarkaš od DŽoela Embida. Embid bi prošle sezone bio MVP da je odigrao više utakmica -  rekao je Brusar i dodao:

Foto: USA Today

 

- Pretpostavljam da su generalni menadžeri gledali dostupnost košarkaša tokom sezone, jer Jokić retko propušta utakmice. Prošle sezone je odigrao svaki meč, dok Embid u karijeri nikada nije odigrao više od 65 utakmica, čak ni toliko, i to je jedino objašnjenje koje imam.

Brusar je na kraju prethodne sezone, kada je veliki broj analitičara nipodaštavao Jokića, branio Srbina, Sada je promenio ploču.

Foto: USA Today

Džoel Embed i Nokola Jokić

- Jokić je sjajan, ali Embid je bolji poenter, sjajan je šuter sa poludistance, bolji je skakač, iako su tu blizu, nesumnjivo je bolji defanzivac i čak dva puta više završava na linije za slobodna bacanja nego Jokić. Embid je bolji, što ne znači da Jokić nije sjajan, ali je Embid je najbolji centar u NBA. Mislim da će to i pokazati - zaključio je Brusar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 2 godine

MVP ne znači da si najbolji , već trenutno najkorisniji. Ispred Jokića ima bar još 10 igrača koji su bolji od njega.

eda

pre 2 godine

Džo Slobodno bacanje je možda bolji centar ali Jokic je mnogo bolji igrač

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija