• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.10.2021

15:53

MARINOVIĆ UZBUĐEN! Da mi je neko rekao da će Žoc voditi ekipu u Čačku...

Košarka

MARINOVIĆ UZBUĐEN! Da mi je neko rekao da će Žoc voditi ekipu u Čačku...

Podeli vest

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je da će njegova ekipa imati veliki izazov protiv Partizana u ABA ligi

Čačani u subotu od 19 sati dočekuju beogradske crno-bele u šestom kolu regionalnog takmičenja u hali kraj Morave.

- Da mi je neko pre nekoliko godina rekao da će Željko Obradović voditi neku ekipu u jednoj takmičarskoj utakmici u Čačku, realno, odmah bih se nasmejao. I ne samo ja, već većina ljubitelja košarke - rekao je Marinović za klupski sajt.

Ekipa Željka Obradovića vodeća je u ABA ligi sa pet pobeda, dok Borac ima skor 2-3.

- Pozvao bih navijače da u što većem broju dođu u subotu i podrže novi tim Borca. Želja nam je da klub ostane na istom nivou na koji je došao pre godinu dana. Grad Čačak treba da ima privilegiju da gleda najbolju košarku u regionu - zaključio je Marinović.

Foto: Starsportphoto

Marko Marinović u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Svoja očekivanja od meča je izneo i košarkaš Čačana Lautaro Lopez.

Nadam se da ćemo protiv Partizana biti na visokom nivou, ako bude moguće i da ćemo pobediti Partizan. Uz nas će biti navijači koji nam šalju pozitivnu energiju. Volim da igram pred čačanskom publikom koja nam daje vetar u leđa - rekao je Lopez.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija