• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

04.11.2021

23:21

VELIKANI POPADALI! CSKA i Barsa poraženi u Evroligi! Izgubio i Uniks

Košarka

VELIKANI POPADALI! CSKA i Barsa poraženi u Evroligi! Izgubio i Uniks

Podeli vest

Utakmicama koje su igrane u četvrtak započeto je osmo kolo Evrolige

Kolo je otvorila Crvena zvezda ubedljivom pobedom nad Panatinaikosom, a u nastavku dana su odigrana još tri susreta.

Košarkaši Fenerbahčea savladali su u Moskvi domaći CSKA sa 91:82 (25:21, 24:23, 20:18, 22:20).

Ekipu Fenerbahčea predvodili su Nando De Kolo sa 18 poena i četiri asistencije i  Jan Veseli sa 17 poena, sedam skokova i tri asistencije. Devin Buker dodao je 13 poena, pet skokova i pet asistencija, a sa 13 poena utakmicu je završio i Marko Gudurić.

U ruskom timu najbolji je bio Vil Klejburn sa 26 poena i devet skokova, a Danijel Heket postigao je 15 poena uz pet asistencija. Tornike Šengelija dodao je 10 poena, a Aleksej Šved devet.

 

Košarkaši Milana pobedili su na svom terenu ekipu Barselone sa 75:70 (28:21, 14:13, 19:15, 14:21).

 

Luiđi Datome je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 17 poena, poen manje ubacio je Devon Hol, dok su Ševon Šilds i Dinos Mitoglu postigli po 11 poena.

U timu Barselone, koja je doživela drugi poraz zarednom, najbolji je bio Brendon Dejvis sa 12 poena, dok su Nikola Mirotić i Najdžel Hejs ubacili po 10.

Košarkaši Asvela pobedili su večeras na svom terenu Uniks sa 85:82 (21:24, 18:12, 26:21, 20:15), u utakmici osmog kola Evrolige.

 

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Kris Džons sa 25 poena, a najbolje su ga pratili Dejvid Lajti sa 19 i Eli Okobo sa 17 poena. U poraženom timu istakao se Mario Hezonja sa 27 poena i šest skokova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija