• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.11.2021

23:00

Slavili Žalgiris, Real i Bajern! Gudurić i Veseli dominirali...

Košarka

Slavili Žalgiris, Real i Bajern! Gudurić i Veseli dominirali...

Podeli vest

Košarkaši Bajerna iz Minhena pobedili su večeras na svom terenu ekipu Fenerbahčea sa 71:63 (22:12, 13:18, 12:9, 24:24) u utakmici desetog kola Evrolige

Bajern je upisao četvrtu pobedu od početka takmičenja, dok turski tim sada ima tri pobede i sedam poraza.Namački tim je do pobede vodio srpski košarkaš Vladimir Lučić koji je upisao 22 poena, sedam skokova i tri asistencije, a najbolje su ga pratili Kori Volden sa 16 Agustin Rubit sa 13 poena.

U redovima Fenerbahčea najbolji je bio Marko Gudurić sa 16 poena, Jan Veseli je dodao 12, a Devin Buker deset poena. Košarkaši Bajerna u narednom kolu dočekuju Panatinaikos, dok će Fenerbahče gostovati Žalgirisu.

Foto: Starsportphoto

 

Košarkaši Real Madrida pobedili su večeras u gostima ekipu Asvela sa 87:74 (33:24, 18:19, 16:11, 20:20) Španski tim je do osme pobede u Evroligi vodio Fabijen Kozer sa 25 poena, Geršon Jabusele je dodao 18, a Valter Tavares 12 poena uz deset skokova.

U redovima Asvela, koji je doživeo četvrti poraz, najefikasniji je bio Eli Okobo sa 26 poena, dok je Dilan Osetkovski ubacio 14 poena. Košarkaši Reala će u narednom kolu dočekati Crvenu zvezdu, dok će Asvel ugostiti Barselonu.

Košarkaši Žalgirisa pobedili ekipu Panatinaikosa sa 76:69 (20:12, 23:25, 17:15, 16:17)! Ekipa iz Kaunasa upisala je prvu pobedu u Evroligi, dok je Panatinaikos doživeo osmi poraz.

Žalgiris su do pobede vodili Arturas Milaknis sa 13 i Tajler Kavana sa 12 poena, dok je Marek Blaževič ubacio deset. U poraženom timu istakao se Deril Mejkon sa 21 poenom, dok je Joanis Papapetru utakmicu završio sa deset poena. Košarkaši Žalgirisa će u narednom kolu, u petak, dočekati Fenerbahče, dok će Panatinaikos dan ranije gostovati minhenskom Bajernu.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija