• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2021

18:31

KRIVO MI JE ŠTO SE SVE TAKO ZAVRŠILO! Trener SRBIJE otkrio ISTINU!

Košarka

KRIVO MI JE ŠTO SE SVE TAKO ZAVRŠILO! Trener SRBIJE otkrio ISTINU!

Podeli vest

Srpski trener i šef stručnog štaba košakaša Cibone Vladimir Jovanović rekao je da ne bi voleo da se stvori slika da je Igor Kokoškov sad izgubljen za srpsku košarku

Jovanović je u intervjuu za sajt Mozzart Sport između ostalog govorio o saradnji sa Kokoškovim u seniorskoj reprezenataciji Srbije, koja nije uspela da izbori plasman na Olimpijske igre u Tokiju minulog leta.

- Bolno iskustvo...Teško nam je svima pao neuspeh sa reprezentacijom i to što nismo otišli u Tokio. Imali smo veliku želju da se nađemo na završnom turniru. Odvojili smo vreme i trud, svi treneri u stručnom štabu i igrači, ali jednostavno se neke stvari nisu poklopile... Posle Akropolis kupa gde smo izgledali vrlo dobro i pobedili sve desile su nam se neke povrede, neplanirano i neki otkazi, priključili su nam se i novi igrači. Uz to je bilo premalo vremena za neku posebnu primremu i kako to u sportu bude, sve se svelo na jednu utakmicu. Mi u toj jednoj utakmici nismo bili pravi, Italija je odigrala fenomenalno, pogodila mnogo teških šuteva, pogotovo za tri poena i zasluženo nas pobedila - rekao je Jovanović za Mozzart Sport.

Nakon neuspeha u kvalifikacijama za OI, mandat Igora Kokoškova na čelu reprezentacije je završen, nakon što su Košarkaški savez Srbije (KŠ) i on sporazumno su raskinuli ugovor, a Jovanović kao jedan od njegovih pomoćnika ističe da mnogo toga može da se naučio od čoveka koji je ima preko 20 godina rada u NBA ligi.

- Igor je pre svega fenomenalan čovek, jedan od najboljih ofanzivnih trenera u NBA ligi. Neverovatan broj akcija, poziva, minijatura, čovek reaguje u sekundi i vidi sve. Moglo je dosta toga da se nauči od njega. Meni je bilo veliko zadovoljstvo što sam bio deo njegovog stručnog štaba. Krivo mi je zbog njega, što se tako završilo. Znam koliko smo imali problema, kao i sada novi selektor. Uspeli smo da izborimo plasman na Evrobasket, ali ostaje bol zbog Olimpijskih igara. O Igoru samo sve najbolje, a o njegovom kvalitetu najbolje svedoči to što uvek ima posao, uvek je tražen. Ne bih voleo da se stvori slika da je on sad izgubljen za srpsku košarku. Srpska košarka može da ima mnogo benefita od lika i dela Igora Kokoškova - zaključio je Jovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija