• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2021

16:17

LABOVIĆ I DALJE U BOLNICI! U trenutku napada bio neuračunljiv!

Starsportphoto

Košarka

LABOVIĆ I DALJE U BOLNICI! U trenutku napada bio neuračunljiv!

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Srbije košarkaš Dragan Labović početkom decembra napravio je skandal, napao taksistu, oteo mu vozilo, a potom nasrnuo i na rođenu sestru

Dragan Labović je 7. decembra po nalogu tužilaštva prebačen u psihijatrijsku ustanovu "Dr Laza Lazarević", gde bi trebalo da provede 15 dana. Međutim, kako Telegraf prenosi Labović je i dalje  u pomenutoj ustanovi.

Njegovo stanje je opisano kao "potpuno procesno nesposoban". Lekari koji su bili u komisiji su se složili da je Labović u trenutku napada na taksistu, i kasnije na svoju sestru, bio neuračunljiv - što znači da će biti podnet predlog za izricanje mere obaveznog lečenja.

Labović je prvo pušten iz pritvora zbog napada na taksistu, uz krivičnu prijavu protiv njega zbog krivičnog dela krađa, da bi posle puštanja na slobodu napao i svoju sestru, koja ima 37 godina. Došao je u njen stan vidno uznemiren 7. decembra, lomio stvari po stanu, nakon čega je i fizički nasrnuo na nju i tukao je. Nije hteo da otvori ni vrata stana, nakon čega je Labovićeva majka zvala hitnu pomoć i policiju.

Foto: Starsportphoto©/Informer

 


Dok je igrao za FMP, Labović je bio proglašen za MVP-ja ABA lige 2007. godine. Bio je i najbolji strelac ABA lige 2009. godine.

Po odlasku iz FMP-a, Labović je igrao za Aris, Frankfurt, Jenisej, Krasnaja Krila, Nižnji Novgorod, AZS, Petkim, Rijad, Asesoft, Istanbul, Nokiju i Karpoš Sokoli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija