• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2021

16:29

POZITIVAN! Srpski košarkaš ima koronu

Starsportphoto

Košarka

POZITIVAN! Srpski košarkaš ima koronu

Podeli vest

Košarkaš Panatinaikosa Nemanja Nedović pozitivan je na koronavirus

Nedoviću je to drugi put da ima koronu, pošto je prethodno baš iz tog razloga propustio kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

Panatinaikos je potvrdio da je virusom Kovid-19 zaraženo četiri košarkaša zelenih, a među njima i srpski as.

 

Osim Nedovića, koronu u grčkom velikanu imaju još Leonidas Kaselakis, Džeremi Evans i Hauard Sent-Ros.

Panatinaikos bi u četvrtak trebalo da dočeka Žalgiris u Evroligi, ali je taj meč pod znakom pitanja, pošto je na koronu pozitivan i trener Litvanaca Jure Zdovc.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija