• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2022

20:22

ABA LIGA: Panteri u CRNOJ seriji! Igokea slavila u Laktašima (VIDEO)

Košarka

ABA LIGA: Panteri u CRNOJ seriji! Igokea slavila u Laktašima (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Igokee savladali su na svom parketu ekipu FMP-a rezultatom 73:61, u odloženom meču 13. kola ABA lige

Bio je to četvrti uzastopni poraz za Pantere iz Železnika, koji u Laktašima nisu računali na jednog od najboljih igrača ove sezone Gereta Nevelsa.

Domaćin je to iskoristio i tokom prvih 10 minuta stigla do ubedljive prednosti (16:6). Ekipa iz beogradskog predgrađa se nije predavala, uhvatili su Panteri priključak i prepolovili prednost Igokee do poluvremena na samo pet razlike (34:29).

 

 

Izabranici Dragana Bajića, koji se vratio na klupu domaćina posle operacije, prelomili su meč u trećem kvartalu koji su rešili u svoju korist dvocifrenim rezultatom (24:14).

U poslednjih 10 minuta, vođstvo Igokee otišlo je na maksimalnih na maksimalnih +22 (67:45), pa su Beograđani do kraja samo ublažili poraz.

Igokeu su do trijumfa vodili Dešon Stivens i Džejms Robinson sa po 12 poena, dok su po jedan manje dodali Darko Talić i Aleksa Radanov. U poraženom sastavu, Marko Radonjić je bio najbolji sa 14 poena, dok je Aleksa Stepanović ubacio 12 koševa.

Posle trijumfa, tim iz Laktaša ima devet pobeda i osam poraza, dok je FMP na bilansu 10-6.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija