• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2022

23:04 >> 00:54

OBRADOVIĆ POSLE UBEDLJIVOG TRIJUMFA! Trener Partizana OTKRIO zašto nisu igrali Lesor i Zagorac!

Starsportphoto

Košarka

OBRADOVIĆ POSLE UBEDLJIVOG TRIJUMFA! Trener Partizana OTKRIO zašto nisu igrali Lesor i Zagorac!

Podeli vest

Partizan je prema očekivanju deklasirao zemunski Borac i izborio ulazak u polufinale Kupa Koraća, gde će u subotu odmeriti snage sa FMP Železnikom

Trener crno-belih Željko Obradović sumirao je učinke posle ubedljivog trijumfa.

- Čestitam Borcu na uspehu u prvom delu takmičenju kupa i plasmanu na završni turnir. Kup specifično takmičenje, traži se da budemo maksimalno koncentrisani. Motivisani. Borac je bio motivisan, napravio nam u prvoj četvrtini i u drugoj probleme sa pik i rol igrom. Nije se osećao dobro ni Lesor ni Zagorac, nisu bili u stanju da igraju - rekao je trener Partizana, a potom nastavio:

- Želeo bih da sutra protiv Železnika bude sve sportski, fer-plej i lepo navijanje. Sa FMP-om smo igrali nedavno zanimljivu utakmicu, pobednik je odlučen u zadnjem minutu. Znamo da je ekipa koja ima kvalitet i ekipa koja zaslužuje svako poštovanje. Moramo da shvatimo da moramo da igramo na maksimalnom nivou, znamo sve njihove mane kao i oni naše - istakao je Obradović.

Slično razmišlja i Nemanja Dangubić, koji je uz Tristana Vukčevića bio najefikasniji igrač meča.

- Čestitao bih Borcu na plasmanu u završnicu kupa, čestitao bih saigračima na dobroj utakmici, okrećemo se sledećem meču. Treba tek s a napravimo analizu za FMP, znamo dobro protivnika i spremićemo se - dodao je Dangubić.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Dangubić i Alen Smailagić

Uprkos rezultatskoj katastrofi, Zemunci su dostojno parirali apsolutnom favoritu i do početka druge četvrtine propisno namučili izabranike Željka Obradovića.

Trener Borca Siniša Matić je dao svoje viđenje meča sa crno-belima:

- Znate i sami odakle dolazimo, iz druge lige, za nas je veliki uspeh što smo osvojili Kup, tu smo pobedili OKK Beograd i Radnički. Plasirali smo se ovde, a nismo imali te ambicije. U tom Kupu učestvuju svi klubovi iz Košarkaške lige Srbije. Možda će biti smešno, ali samim žrebom smo bili zadovoljni, jer kada već dolazite ovde i kada ste apsoltuni autsajder, mi smo hteli samo da igramo protiv najboljih. Imamo 2-3 starija igrača, koji su i na zalasku karijere. Imamo i dosta mladih igrača, Branković je pozajmljeni igrač Zvezde. Za njih je to dobra škola - rekao je Matić, pa nastavio:

- Prvih 15 minuta smo se držali, više od toga nije bilo realno, niti mi imamo snage, niti mogućnosti. Čestitao sam im, ovo je prvi i poslednji put da to radim kod poraza. Bio nam je cilj da malo "uozbiljimo" Partizan, možda nas je to koštalo veće razlike. Kod Željka znam da nema opuštanja, što nam nije odogovaralo na ovoj utakmici, ali to ovi momci moraju da nauče, ovo je super lekcija. Klub je promovisan, ovo je meni treće učešće, sa Vojvodinom sam tu bio dva puta. Pratiću sve do nedelje. Za nas je bilo važno da se predstavimo u pravom svetlu.

Košarkaš Zemunaca Filip Branković čestitao je Partizanu na ubedljivom trijumfu:

- Za nas je ovo bila velika škola, drago nam je što smo stigli do ovde. Prvo poluvreme smo se držali koliko smo mogli, čestitam protivniku na pobedi, mi se sada okrećemo ligaškom delu - istakao je Branković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija