• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.02.2022

22:47

Obradovićev Monako ispustio +15, Majk Džejms preuzeo sve u svoje ruke!

Starsportphoto

Košarka

Obradovićev Monako ispustio +15, Majk Džejms preuzeo sve u svoje ruke!

Podeli vest

Košarkaši Monaka pobedili su večeras na svom terenu Uniks iz Kazanja sa 79:76 (22:19, 22:17, 17:19, 18:21), u utakmici 20. kola Evrolige

Monako je predvodio Majk Džejms sa 25 poena i sedam asistencija. Domantas Motiejunas u pobedi je učestovovao sa 11 poena i 10 skokova, Alfa Dijalo sa 11 poena i devet skokova, a Donta Hol sa 10 poena i sedam skokova. Srpski košarkaš Danilo Andjušić utakmicu je završio sa devet poena.

Monako je u poslednjih 57 sekundi ušao sa tri poena prednosti posle koša Vila Tomasa. Uniks je izjednačio kada je "trojku" pogodio O Džej Mejo 24 sekunde pre pre kraja, a pobedu domaćima doneo je Majk Džejms "trojkom" šest sekundi pre kraja.

 

 


U ruskom timu najefikasniji je bio Mario Hezonja sa 20 poena, uz osam skokova i pet asistencija. Džon Braun dodao je 16 poena i osam skokova, a O Džej Mejo 15 poena.

Monako ima 13 pobeda i 13 poraza na sedmom mestu na tabeli, a Uniks je odigrao utakmicu manje i ima 13 pobeda i 12 poraza na osmom mestu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija