• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2022

21:19

SJAJNA PARTIJA VASE MICIĆA! Gudurić VRATIO Fener iz MRTVIH, ali je Buboa presudio Đorđeviću! (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

SJAJNA PARTIJA VASE MICIĆA! Gudurić VRATIO Fener iz MRTVIH, ali je Buboa presudio Đorđeviću! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Fenerbahčea pretrpeli su drugi uzastopni poraz u Evroligi, pošto su poraženi u istanbulskom derbiju od Efesa rezultatom 84:79

Ni 22 poena prednosti nisu bila dovoljna aktuelnom šampionu Evrope da rutinski privede meč kraju.

Gazio je Efes domaćina, posle prvog kvartala imao devet koševa prednosti, na poluvreme otišao sa ogromnih 41:25, a preko poena Vasilija Micića u trećem kvartalu stigao do maksimalnih +22 (49:27).

Proradili su tada košarkaši Fenera i do ulaska u poslednju četvrtinu, spustili minus na 11 razlike (59:48).

Raspoloženim Hezeru i Polonari pridružio se i Gudurić koji je sa pet vezanih poena i asistencijom Pjeru, učinio meč neizvesnim i doveo Đorđevićev tim na samo pola koša prednosti, na tri minuta pre kraja (72:71).

Tada je na scenu stupio Rodrig Buboa i sa tri vezane trojke rešio sve dileme. Nade Fenera srušio je Larkin neverovarnom trojkom za nedostižnih 80:75.

 

 

Najefikasniji u pobedničkom timu je bio MVP Evrolige Vasa Micić sa 24 poena, ali je heroj trijumfa bio Bobua sa 20 poena, od čega je čak 16 ubacio u poslednjoj deonici. Larkin nije bio šuterski raspoložen i dao je svega pet poena.

Kod Fenera, Pjer je bio najbolji sa 19 poena, Polonara je dodao četiri manje, Hezer i De Kolo po 13, a Gudurić 11 (5/12 iz igre).

EVROLIGA, 28. KOLO

Rezultati

Četvrtak

Efes - Fenerbahče 84:79

Crvena zvezda - Baskonija 86:83

Alba - Žalgiris 82:74

Barselona - Monako (u toku)

Petak

20.00: Panatinaikos - Milano

20.45: Bajern - Olimpijakos

Otkazano

Uniks - Asvel

Makabi - Zenit

CSKA - Real

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija