• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

09.03.2022

14:13

ĐORĐE GAGIĆ RAZBIO PARTIZAN: Ako već igraš protiv kluba za koji navijaš, jedino što možeš je da daš više od 100 odsto!

Starsportphoto

Košarka

ĐORĐE GAGIĆ RAZBIO PARTIZAN: Ako već igraš protiv kluba za koji navijaš, jedino što možeš je da daš više od 100 odsto!

Podeli vest

Košarkaši Lijetkabelisa savladali su u utorak Partizan na svom terenu 93:78

Košarka jeste timski sport, ali je ipak učinak pojedinaca nekad presudan. Upravo je učinak Đorđa Gagića, košarkaš letonskog kluba bio presudan u trijumfu nad crno-belima.

Bivši igrač Partizana ubacio je svom bivšem klubu čak 21 poen uz 5 skokova i jedan poen, čime je poneo epilog igrača utakmice.

- Morao sam da popravim utisak sa prvog meča, kada nisam mogao da se sastavim.Posle utakmice setio sam se reči Duška Vujoševića, ako nešto voliš, onda daješ maksimum. Volim Partizan i mislim da sam pokazao koliko poštujem klub kada dam sve od sebe na parketu. To je sport i to me je naučio Vujošević. Nema puštanja ni u ljubavi - rekao je Gagić za Mozzartsport.

Foto: Starsportphoto

 

Posle meča Đorđe se pozdravio sa svima u crno-belom timu.

- Nema nikakvog peckanja, ne želim da dozvolim sebi da neko pomisli da možda ne poštujem klub kao što je Partizan. To je moja druga kuća, zauvek. Momke u Partizanu izuzetno poštujem i uveren sam da mogu puno toga dobrog da naprave. Nemanju Dangubića dugo poznajem još iz dana u Hemofarmu, tu je i Rade. Sa svima sam dobar, nije bilo nikakvih peckanja posle meča, samo sam se pozdravio sa svima i poželeo im puno sreće i poručio im da navijam da doguraju što dalje -  izjavio je Gagić.

Lijetkabelis je ove sezone beleži sjajne rezultate na svim frontovima. U Litvaniji su dogurali do finala Kupa kada su iznenadili Lijetuvos Ritas u polufinalu, u Evorkupu su obezbedili plasman u dalji krug. Ključ uspeha je reklo bi se selekcija Nenada Čanka.

- Sve polazi od glave, a glava ove ekipe je Nenad Čanak. Selektirao je tim perfektno. Posložio nas je da idealno funkcionišemo zajedno. Pokazali smo da smo timčina i u momentu kada smo se jedva sastavljali na treningu. U jednom momentu nas je bilo sedmorica zdravih. Idemo ratnički do kraja, pa dokle doguram


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija