• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.03.2022

16:27

MICOV UVEREN! Imamo šanse protiv Partizana!

Starsportphoto

Košarka

MICOV UVEREN! Imamo šanse protiv Partizana!

Podeli vest

Košarkaš Budućnosti Vladimir Micov izjavio je da njegov tim ima šanse protiv Partizana

Ekipa Budućnosti sutra od 19 sati u Podgorici u derbiju 22. kola ABA lige dočekuje beogradske crno-bele.

Foto: Starsportphoto

 



- U ovaj meč ulazimo nakon dva uzastopna poraza. Ne dočekujemo utakmicu u najboljem raspoloženju, ali znamo da nam predstoji borba za drugo mesto. Mislim da imamo šanse- rekao je Micov, prenose Vijesti.

Foto: Starsportphoto©

 



Budućnost nakon 18 odigranih mečeva ima skor 14-4, dok je Partizan sa dve utakmice više na učinku 17 pobeda i tri poraza.

- Iako dugo nisam igrao na ovim prostorima, znam da Partizan dugo nije pobedio ovde. Nadam se da ću i ja biti deo priče, koja će se završiti tako što Partizan gubi u ''Morači''. Verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i uključiti se u borbu za drugo mesto- zaključio je Micov.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ODLUČENO JE! Poznati termini polufinala i finala plej-ofa ABA lige
Košarka

ODLUČENO JE! Poznati termini polufinala i finala plej-ofa ABA lige

Skupština košarkaške ABA lige na vanrednom zasedanju detaljno je analizirala opcije oko kalendara ligaškog dela i plej-ofa za aktuelnu sezonu 2021/22, uzimajući u obzir broj do sada odloženih utakmice usled pandemije virusa Covid-19 i veoma kompleksnu situaciju sa obavezama klubova

12.03.2022

14:04

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija