• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2022

22:09

PRESEKAO NAS JE ADRENALIN! Džikić OBJASNIO zašto je PARTIZAN slavio usred Podgorice!

Starsportphoto

Košarka

PRESEKAO NAS JE ADRENALIN! Džikić OBJASNIO zašto je PARTIZAN slavio usred Podgorice!

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su Budućnost sa 80:72 u 22. kolu ABA lige

Crno-beli su slavili u "Morači" prvi put posle osam godina i sa skorom 18-3 praktično obezbedili najmanje drugo mesto, dok Podgoričani imaju učinak 14-5.

Najefikasniji kod Partizana bili su Jam Madar sa 14, Aleksa Avramović sa 13 i Kevin Panter i Zek Ledej sa po 12 poena. Kod Budućnosti Kendrik Peri i Džastin Kobs ubacili su po 16, Vili Rid 10, a Marko Jagodić Kuridža devet poena.

Foto: Starsportphoto

Nakon meča je trener domaćih Aleksandar Džikić istakao da su razliku napravile "ničije" lopte. 

- Partizan se snašao bolje u ničijim loptima, mislim da smo imali svoje šanse, ali dobro, idemo dalje. Sada mi imamo tri vezana poraza, ali dobro, moramo da se spremamo dalje. Stvarno mi je žao nekih detalja koje smo mogli drugačije da odradimo. Presekao nas je adrenalin na startu meča, posle smo se vratili, bili smo i u vođstvu. Navijači su nam dali energiju. Odavno pričam da smo mi ekipa koja ima velikih problema sa FIBA prozorima, mi se jednostavno tada raspuštamo. Da ne bude zabune, mi kao klub podržavamo da naši igrači igraju za nacionalne timove, ali to je jednostavno problem za naš klub - rekao je Džikić nakon meča. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija