• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

18.03.2022

15:46

GROBARI SE NE ZABORAVLJAJU! Bivši as crno-belih poručio: U Beogradu sam kao kod kuće!

Košarka

GROBARI SE NE ZABORAVLJAJU! Bivši as crno-belih poručio: U Beogradu sam kao kod kuće!

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su kod kuće francuski Metropolitan rezultatom 87:72 u 15. kolu Evrokupa

Pored laganog trijumfa, mnogi navijači crno-belih pamtiće ovaj duel po povratku u Beograd Bandža Sia, nekadašnjeg igrača ovog kluba.

On je u tabor Partizana stigao 2018. godine kao malopoznati košarkaš, ali je vrlo brzo postao ljubimac "Grobara" zbog ogromnog zalaganja i atraktivne igre.

Foto: Starsportphoto

 

On je sve vreme bio nasmejan tokom meča u dvorani "Aleksandar Nikolić", a kako i ne bi kada su mu tokom meča navijači više puta skandirali, a pri ulasku u halu dočekan je ogromnim aplauzima. Pojedini fanovi su čak i razvili transparante na francuskom u znak podrške nekadašnjem ljubimcu. 

Kako i on sam ističe, uvek je lepo doći u prestonicu Srbije, grad za koji ga veže toliko lepih uspomena.

-Uprkos porazu, prelepo se osećam, baš mi je drago što sam ponovo u Beogradu. Publika me je oduševila, ljudi pred kojima sam igrao. Imao sam osećaj kao da sam kod kuće, znam da ne igram više za Partizan, ali navijači su napravili takvu atmosferu da sam se osećao prelepo. Ne zaboravljam period u Partizanu i Srbiji- izjavio je Si.

Foto: aba-liga.com

 

Slična situacija desila se i u Parizu, kada je Partizan išao na megdan Metropolitanu, tada je takođe imao ogromnu podršku navijača crno-belih.

-Ne znam kako tačno da opišem osećaj... bilo je slično u Parizu kada je bilo navijača Partizana takođe, ali u manjem broju, sada sam bio baš preplavljen osećanjima. Nije bilo lako igrati, ali opet bilo mi je prelepo iako, hteo sam da moj tim pobedi, ali... to je sport- rekao je tamnoputi košarkaš.

Za kraj je hteo da kaže nešto i na srpskom, ali je ipak stao, pa nastavio na engleskom.

-Još uvek se sećam nekih reči, doduše mislim da ne bih smeo sada da ih izgovaram-uz smeh završava Si.

Podsetimo, on je tokom dve godine boravka u Partizanu osvojio dva kupa Radivoja Koraća i vrlo brzo postao miljenik publike.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija