• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2022

21:09

POBEDNIK REŠEN U DVA MEČA! Zvezda dobila PROTIVNIKA u polufinalu ABA lige! (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

POBEDNIK REŠEN U DVA MEČA! Zvezda dobila PROTIVNIKA u polufinalu ABA lige! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Cedevita Olimpije savladali su Igokeu i u drugom meču plej-ofa regionalnog takmičenja rezultatom 74:69 i ukupnim skorom 2-0 izborili odlazak na megdan braniocu titule

Najbolji u pobedničkoj ekipi je bio Jogi Ferel sa 20 poena i po dva skoka i asistencije. Melvin Edžim je dodao 16 poena, Džejkob Pulen je imao 11 i pet asistencija, a dvocifren je bio još Zoran Dragić sa 10 poena.

Kod Igokee je "dabl-dabl" ostvario Dalibor Ilić sa 16 poena i 12 skokova, dok je Antabija Stivens je dodao 12 koševa. Dvocifren je bio još samo francuski košarkaš Dešon Stivens sa 10 poena.

Kada je kanadski košarkaš Melvin Edžim na dva minuta pre kraja doveo Zmajčeke do sedam koševa viška, pobednik je odlučen. Priliku da udari pečan na trijumf je imao Džejkob Pulen, ali je promašio šut za tri nakon čega je poentirao Ilić na drugoj strani.

Međutim, do kraja su obe strane ispromašivale sve šuteve što je više odgovaralo gostujućoj ekipi koja je opravdala ulogu faovrita u ovom dvomeču.

 

 

Sada je pred njima borba za finale sa Zvezdom, dok će se u drugom polufinalu sastati Partizan i bolji iz duela Budućnosti i FMP-a. Podgoričani vode u seriji sa 1-0.

Polufinale se igra na dve pobede, a serija počinje 12. maja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija