• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2022

13:40

NEZAPAMĆENO PONIŽAVANJE! Nekadašnji igrači Zvezde i Partizana MORALI da kleče na KOLENIMA! O potezu njihovog predsednika BRUJI Evropa! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Košarka

NEZAPAMĆENO PONIŽAVANJE! Nekadašnji igrači Zvezde i Partizana MORALI da kleče na KOLENIMA! O potezu njihovog predsednika BRUJI Evropa! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Burgosa ispali su iz španske ACB lige, a predsednik ovog kluba Feliks Sančo naterao je igrače da kleče na kolenima kako bi se izvinili odanim navijačima

Najpre je Sančez kleknuo na kolena, a potom naterao sve igrače da isto učine, u znak izvinjenja zbog očajnih rezultata koji ih je koštao silaskom u drugu ligu Španije.

Burgos je u poslednje dve sezone osvajao FIBA Ligu šampiona, ali sada su njihovi navijači umesto suza radosnica morali da plaču zbog ispadanja iz ACB lige. Ekipa će posle pet sezona uspona ponovo igrati u LEB gold ligi (drugi stepen takmičenja), zbog poraza kod kuće od Fuenlabrade u poslednjem kolu ligaškog dela.

To je razbesnelo predsednika kluba Feliksa Sanča, koji je po završetku meča izašao na teren i dok su navijači plakali, on je kleknuo u znak izvinjenja, ali je primorao i svoje igrače da isto urade.

Takva naredba iznenadila je sve prisutne, kako navijače, tako i igrače. Niko nije verovao da će se to stvarno desiti, ali košarkaši su morali da se povinuju Sančovoj naredbi i klečali su skoro minut.

Sraman potez Sanča ogorčenog što se ovosezonska ulaganja nisu isplatila, izazvao je kontraefekat. Stigle su osude ljubitelja košarke, koji su na društvenim mrežama okarakterisali to kao ponižavanje igrača, kao i da je Feliks naneo veliku blamažu i klubu i sebi.

 

 

- Nikada neću da zažalim što sam došao ovde. Ovo je veliki projekat. Mlad smo klub koji je živeo od uspeha i pehasra. Trenutak patnje je bio težak. Imamo nasleđe - naše navijače i našu dvoranu - rkao je posle meča trener Burgosa Pako Olmos.

Kapiten Ćavi Rabaseda je uputio izvinjenje svim navijačima i građanima Burgosa.

- Nismo igrali prema očekivanjima cele godine, ni u jednoj utakmici. Propustili smo mnogo prilika da sprečimo da se ovo desi. Igrači su veoma krivi za ono što se dogodilo - istakao je bivšitrofejni prvotimac Barselone i reprezentacije Španije, koji je u Burgos stigao pre dve sezone.

Podsetimo, dres Burgosa branili su i bivši košarkaši Zvezde i Partizana: Lendri Noko, Aleks Renfro i Aleksej Nikolić, koji su takođe morali da kleče na kolenima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija