• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.05.2022

10:00

VASA MICIĆ:  Nadam se da navijači cene moj dosadašnji trud u reprezentaciji

Starsportphoto

Košarka

VASA MICIĆ: Nadam se da navijači cene moj dosadašnji trud u reprezentaciji

Podeli vest

U četvrtak počinje Fajnal-for u Beogradu, a jedini srpski košarkaš koji će učestvovati je plejmejker Efesa Vasilije Micić

Vasa Micić predvodi branioca titule Anadolu Efes koji će u polufinalu igrati sa grčkim Olimpijakosom.

Naš as očekuje ogromnu podršku sa tribina.

- Mislim da će neutralni navijači osetiti za koga da navijaju. Ako su srpski navijači kupovali karte, nadam se da cene moj dosadašnji trud u reprezentaciji i da će nam dati dodatnu podršku uz naše navijače - rekao je Micić.

Efes i Olimpijakos će igrati u četvrtak od 18 časova, dok je od 21h na programu "El klasiko" između Barselone i Real Madrida.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija