• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

18.05.2022

18:40

Trener Olimpijakosa VERUJE u svoj tim!  Da se koncentrišemo na naš kvalitet uoči utakmice sa Efesom!

Košarka

Trener Olimpijakosa VERUJE u svoj tim! Da se koncentrišemo na naš kvalitet uoči utakmice sa Efesom!

Podeli vest

Najbolji trener Evrolige u ovoj sezoni Jorgos Barcokas iz Olimpijakosa rekao je da njegova ekipa treba da se koncentriše na sopstvene kvalitete pred utakmicu sa Efesom

Olimpijakosos trener Barcokas kaže da ih  čeka težak posao u  polufinalu fajnal-fora košarkaške Evrolige u Beogradu.

"Moramo da se usredsredimo na sebe, moramo da igramo sa samopouzdanjem, za naš grad, da naš klub uživa u ovom trenutku", rekao je Barcokas, kome je danas uručena nagrada "Aleksandar Gomeljski".

Foto: Starsportphoto©

Jorgos Barcokas sa svojim timom


U Beogradu je uoči početka fajnal-fora Evrolige održana zajednička konferencija za medije trenera i igrača učesnika.

Protivnik atinskom timu u sutrašnjem polufinalu (18.00) biće aktuelni klupski evropski prvaci iz Istanbula.

"Bila je teška sezona, nakon što smo prošle godine osvojili titulu. Nismo dobro počeli i u rutinu smo ušli tek u drugom delu... Naravno dolazimo motivasani na fajnal-for", rekao je trener Efesa Ergin Ataman.

Foto: AP PHOTO

Ergin Ataman

Efes je sa 3:1 u četvrtfinalnoj seriji eliminsao Milano, dok je Olimpijakos posle pete utakmice eliminisao Monako.

U drugom polufinalu u španskom derbiju sastaju se Real Madrid i Barselona (21.00).

Ove sezone dva tima odigrala su šest utakmica, a Barselona je slavila pet puta.

Barselona je u četvrtfinalu eliminisala Bajern sa 3:2, iako je ligaški deo završila kao prva, dok je Real Madrid u tri utakmice bio bolji od Makabija.

"Mislim da ne možeš da zaboraviš šta se desilo. Mislim da moraš da naučiš iz toga, očigledno je da će sutra biti nova utakmica koja kreće od 0:0 i moramo da uzmemo u obzir šta smo uradili dobro, a šta loše", rekao je trener Barselone Šarunas Jasikevičijus.

Foto: Twitter

Šarunas Jasekevičijus

Najkorisniji igrač Evrolige, član Barselone Nikola Mirotić rekao je da ne veruje da je njegov tim favorit na završnom turniru.

"Prvi dan kada sam obukao ovaj dres znao sam za pritisak i očekivanja. To je nešto na šta sam navikao, to me gura da postanem bolji igrač", naveo je Mirotić.

Foto: Starsportphoto©

Nikola Mirotić

Trener Real Madrida Pablo Laso rekao je da bi voleo da se ponovi 2018. godina, kada je sa tom ekipom u Beogradu osvojio Evroligu.

"Voleo bih da se ponovi, ali to su različite godine, različiti timovi, ali sigurno veliki grad košarke. Rekao sam to i ranije, za mene je uvek zadovoljstvo da dodjem u ovaj grad gde igraju sjajne ekipe i igrači", rekao je Laso.

Foto: Starsportphoto

Pablo Laso

Fajnal-for Evrolige igra se u Beogradskoj areni. U četvrtak su na programu polufinala, a u subotu finale i utakmica za treće mesto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija