• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.05.2022

21:46

POBEDA BEOGRADA! Goran Vesić se oglasio nakon završetka fajnl foura!

Goran Vesić/Facebook

Košarka

POBEDA BEOGRADA! Goran Vesić se oglasio nakon završetka fajnl foura!

Podeli vest

Završen je F4 turnir Evrolige u Beogradu, a zamenim gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio status na društvenim mrežama povodom toga

Njegovo saopštenje na Fejsbuku prenosimo u celosti.

Košarkašima Efesa slava i titula, a košarkašima Reala, Olimpijakosa i Barselone zahvalnost jer su bili deo velikog sportskog spektakla.

Hvala svima koji su bili deo ovog velikog turnira! Košarkašima, trenerima, našim prijateljima iz Evrolige, navijačima, novinarima, Beograđankama i Beograđanima koji su učestvovali u organizaciji, volonterkama i volonterima, policiji i komunalnoj miliciji… Beograd je ponosan na sve vas! Nije bilo lako nadmašiti turnir iz 2018. godine, ali organizacija ovog turnira je bila bolja.. 

To može samo Beograd! Dva puta domaćin F4 za četiri godine, 20 hiljada gostiju, predivna promocija sporta i Beograda, direktan prenos utakmice u preko 70 zemalja. I na kraju, mada nije najmanje važno, Beograd je zaradio skoro Z0 miliona evra od ovog turnira. 
Večeras nema srećnijeg čoveka od mene. Još jedna pobeda svih nas. Još jedna pobeda Beograda! 

Zato što smo bili hrabri i kandidovali se za organizaciju turnira kada niko u Evropi nije smeo! Zato što smo verovali u sebe da možemo ono što drugi ne mogu! Zato što volimo svoj grad, borimo se i živimo za njega. Zato što nam je slava Beograda važnija od lične slave. Zato što želimo da Beograd bude najbolji!

Bila mi je čast da predvodim organizaciju ovog turnira. Ali slava i pobeda pripadaju Beogradu i svim njegovim sugrađankama i sugrađanima. To je tako!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija