• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2022

23:38

FALILO JE HRABROSTI, ENERGIJE I ČVRSTINE! Džikić NEZADOVOLJAN nakon eliminacije!

Starsportphoto

Košarka

FALILO JE HRABROSTI, ENERGIJE I ČVRSTINE! Džikić NEZADOVOLJAN nakon eliminacije!

Podeli vest

Košarkaši Budućnosti eliminisani su u polufinalu ABA lige pošto su u trećoj utakmici poraženi od Partizana u Beogradu

Posle devet godina Partizan će se boriti za titulu u ABA ligi. Izabranici Željka Obradovića nadigrali su Budućnost, a strateg Podgoričani Aleksandar Džikić nije bio zadovoljan izdanjem njegovih košarkaša u Beogradu.

- Pre svega čestitam Partizanu na ulasku u finale, želim im puno sreće. Što se tiče nas, očekivao sam više hrabrosti, energije i čvrstine u "majstorici". Dozvolili smo njihovim ključnim igračima da uđu u ritam, automatski im je napad funkcionisao kako treba, a samim tim i odbrana - rekao je Džikić. 

Partizan je odlično šutirao tokom utakmice. Ipak, Džikić smatra da voljni momenat nije izostao. 

- Voljni momenat nije izostao, smatram da je trebalo više čvrstine i odlučnosti. Ne mogu da kažem da je neko izašao i nije hteo da igra. Otvorili su utakmicu dobro, pogađali teške šuteve, u izolacijama. Na prošloj utakmici smo neke takve pogađali i mi, to su majstorski potezi. Nisu ostajali sami, naravno, bilo je i takvih pogodaka, ali je većina bila teška, što daje samopouzdanje. Morali smo unutar reketa da realizujemo neke situacije, posebno u drugoj četvrtini - dodao je trener Budućnosti, a onda nije želeo da priča o utiscima nakon čitave sezone u ABA ligi. 

Foto: Starsportphoto

- Rano je, da saberemo, oduzmemo pa ćemo videti. Pričaćemo unutar kluba, sigurno da će preneti mediji. Završili smo među najbolje četiri ekipe, odigrali tri utakmice u polufinalu i sa te strane ima razloga za određenu dozu zadovoljstva. Sa druge strane, bilo je i nekih kikseva, a sa tim stvarno nisam zadovoljan - podvukao je Džikić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija