• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2022

20:24

NAKON ISTORIJSKOG USPEHA, FMP BLINDIRA "KRIVCE"! Panteri produžili ugovore STRUČNOM ŠTABU!

Starsportphoto©

Košarka

NAKON ISTORIJSKOG USPEHA, FMP BLINDIRA "KRIVCE"! Panteri produžili ugovore STRUČNOM ŠTABU!

Podeli vest

Košarkaški klub FMP saopštio je danas da je svim članovima stručnog štaba produžio ugovore

Kako se navodi, najmlađi trener u ABA ligi Vasilj Đurić, iskusni Goran Topić i kondicioni trener Feđa Sretenović potpisali su novi dvogodišnji ugovor sa timom iz Železnika. Prvi trener FMP-a Nenad Stefanović je potpisao trogodišnji ugovor uoči sezone 2021/22, podsetio je taj klub.

Foto: Starsportphoto©

Podsećamo, FMP je ove sezone napravio ogroman iskurak u ABA ligi budući da je četa Nenada Stefanovića izborila plasman u plej-of. Ipak, Budućnost je bila bolja u dvomeču sa Panterima, ali je podgorički klub zaustavljen već u polufinalu. 

FMP do kraja sezone ima obaveze i u Košarkaškoj ligi Srbije nakon čega će i Panteri na zasluženu pauzu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija